
Kaaviar Sturia Osciètre
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Kui otsite luksuslikku ja maitserikast lihalõiget, mis avaldab muljet igale gurmaanile, siis King River Wagyu Shortloin T-Bone (BMS 6–7) on just see, mida vajate. See hinnaline lõige ühendab veiselihamaailma kaks ikoonilist osa – mahlase sisefileetüki (Tenderloin) ja maitserikka välisfilee (Striploin) – pakkudes parimat mõlemast maailmast. T-Bone on juba loomult lihakuningas, kuid Wagyu marmorliha viib selle täiesti uuele tasemele.
King River Wagyu pärineb Austraaliast, kus veised kasvatatakse parimates tingimustes, et tagada kõrgeima kvaliteediga liha. Marmorliha BMS (Beef Marble Score) 6–7 tähendab, et liha on erakordselt marmorjas ja õrn, pakkudes rikkalikku umami-maitset igas ampsus. Selle T-kujuline luu hoiab liha mahlakana ka kõige kõrgematel küpsetamistemperatuuridel, mis teeb sellest ideaalse valiku grillimiseks või pannil praadimiseks.
Koostisosad:
Valmistamine:
Ettevalmistus:
Grillimine:
Kaudne küpsetamine:
Puhkamine ja serveerimine:
Soovitused kõrvale:
King River Wagyu T-Bone on omaette staar, kuid kõrvale sobivad suurepäraselt klassikaline punaveinikaste või lihtne chimichurri. Joogivalikuks on ideaalsed täidlased punaveinid, näiteks Cabernet Sauvignon või Malbec.
Wagyu T-Bone on ideaalne valik pidulikeks sündmusteks või kui soovite lihtsalt midagi erakordset nautida. Selle kvaliteet ja maitse tagavad, et iga suutäis viib teid kulinaarsesse paradiisi.
Leave a comment
Log in to post comments