- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
(39,90 € kg)
1 filee on umbes 100g
“Dicentrarchus labrax”
Päritolu: Kreeka vesiviljelustoode
Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C
Värske c-trim lõhefilee, mis on fileeritud Fääri saartel kasvatatud värskest lõhest. Kalad on...
1 filee on umbes 100g
“Dicentrarchus labrax”
Päritolu: Kreeka vesiviljelustoode
Jahutatud tooteid säilitada temperatuuril: 0° kuni 4°C