- Uus
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
Elegantne ja elav vahuvein, millel on peened ja püsivad mullid. Vein on...
Keraamiline kamadogrill pakub kamadogrilli parimaid omadusi väikeses...
Garofoli vein on äärmiselt tüüpiline Verdicchio viinamarja esindaja, märksõnadeks hea happesus, värskus ja mineraalsus järelmaitses. Macrina veini taga on madal saagikus, hiline korje ja madalad temperatuurid veinivalmistamisel. Verdicchio tuleb õlgkollane, veidi rohelise varjundiga. Lõhn ja maitse ühendavad endas õunad, virsikud ning eksootilised puuviljad eesotsas meloniga. Järelmaitsesse jääb värske mõrukas laimihape ja vürtsikas basiilik. 2012. aastal sai Macrina Mundus Vini kuldmedali.
Värske ja aromaatne vein tsitruseliste ja valgete lillede nootidega. Maitse on tasakaalustatud...
M.I.O Viognier valge vein on mõnusalt kergelt nauditav vein.
Lõhn intensiivne,...
See on klassikaline sauvignon, passionfruiti, roheliste kiivide, mango ja sidrunikoore...
Garofoli vein on äärmiselt tüüpiline Verdicchio viinamarja esindaja, märksõnadeks hea happesus, värskus ja mineraalsus järelmaitses. Macrina veini taga on madal saagikus, hiline korje ja madalad temperatuurid veinivalmistamisel. Verdicchio tuleb õlgkollane, veidi rohelise varjundiga. Lõhn ja maitse ühendavad endas õunad, virsikud ning eksootilised puuviljad eesotsas meloniga. Järelmaitsesse jääb värske mõrukas laimihape ja vürtsikas basiilik. 2012. aastal sai Macrina Mundus Vini kuldmedali.