
- Uus
Sturia Oscietra kaaviar, luksuslik ja peen delikatess, on tuntud oma...
Tomahawk on muljetavaldav veiselihalõik nii oma välimuselt kui ka...
Lihaveise picanha on tõeline lihagurmaanide maiuspala, mis pärineb veise...
Saaremaal käsitööna valminud nahata vürtsikilufilee. Valmistatud Lümandu...
Rillette on Prantsuse köögist pärit rammus ja väga maitsev gurmee eelroog,...
See cuvée on segu Pinot Noir'ist ja Chardonnay'st, millele on lisatud osa...
Puuviljase ning kerge soolase maitsega ploomipuu laastud kuum suitsutamiseks:
KUIDAS KASUTADA?
Leotage laastusid vees 30 minutist kuni 48 tunnini, kui võimalik. Süütage grill, mähkige puidu saepuru fooliumisse, tehke sellele augud või kasutage spetsiaalset kasti. Asetage see süte peale, kui grilli temperatuuri ventiilide abil stabiliseerite 100–135 kraadi vahemikku, sõltuvalt valmistatavast tootest. Kui saepuru hakkab suitsu eraldama, asetage deflektor ja seejärel suitsutatud tooted, sulgege grilli kaas. Pange tähele, et konkreetne suitsutamisviis, aeg, tehnoloogia ja temperatuur sõltuvad sellest, mida suitsutate, ja soovitud maitsest. Anname ainult umbkaudsed juhised Kamado tüüpi grillile.
Toote tegelik välimus võib piltides kujutatust mõnevõrra erineda (varjund, muster jne).
Cozze 17“ pizzaahi saavutab 20 minutiga täis temperatuuri millega saab pizzad 2 minutiga...
Cozze G-800 plancha ja gaasigrill. Stiilse disainiga plancha grill, mis täiustab õue...
Cozze G-500 gaasigrill on võimas, kuid kompaktne lauagrill terrassile, aeda, rõdule või...
Grillisüütajaga süütate kiiresti kamado või mis tahes muu tüüpi grill kuuma õhuvooluga....
Puuviljase ning kerge soolase maitsega ploomipuu laastud kuum suitsutamiseks: